Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Канзас

Имот за продажба в Канзас

Канзас граничи на север с щат Небраска; изток с Мисури; на юг с Оклахома; и на запад с Колорадо

Ако се движите в държавата или вече живеете тук, ако търсите имот за продажба в Канзас, ако искате да се преместите от лизинг до купувач, продължете да четете нашата статия, за да научите повече за това как прогнозите за недвижими имоти ще повлияят на вашите цели.

Канзас пазара на недвижими имоти в момента е по-добре за продавачите на имоти за продажба в Канзас. На пазара има по-малко къщи и необходимите цени продължават да се увеличават.

През февруари 2018 г. продажбите на жилища са намалели с няколко процентни пункта. Това не беше добра новина за собствениците на жилища, които искат да продадат.

Експертите изчисляват, че имотите в Канзас ще започнат да се увеличават с прогреса на пролетта, с търсенето на все по-високи цени.

Това означава, че домовете ще станат по-скъпи през годините, така че сега може да е най-доброто време да купите имот за продажба в Канзас, ако можете да си го позволите.

Два града в Канзас са в списъка на 150-те най-добри градове за живеене в САЩ.

Град Уичита е класиран на 77-о място, а град Overland Park е на осмо място.

Общото класиране на Overland Park е доста добро, но този град също успя да достигне първите пет в категорията на по-евтините наеми.

Но този момент е добър момент да купите имот за продажба в Канзас. Цените се покачват, но в момента все още е възможно да се намерят достъпни жилища, които са в отлично състояние.

Пазарът на недвижими имоти в Канзас през 2018 г. може да е добър за продавачите, но това не означава, че купувачите няма да могат да намерят дома на мечтите си.

Цените на жилищата биха могли да нарастват бавно и стабилно през цялата година. Въпреки това те все още са на разумни цени в зависимост от това, което търсите.

 Ако мислите за намиране на имоти за продажба в Канзас, трябва да знаете, че това е държава с много открити пространства, слънчево небе и малко движение. Растежът на заетостта в Канзас обаче изостава от съседните държави с по-малко от 1%, а от 2012 г. насам държавата е изправена пред значителни бюджетни дефицити.

Това поставя държавата на 34-то място в Съединените щати за населението и на 31-вото място за растеж на населението. От друга страна, някои от най-малките градове в държавата, които имат бързо намаляващо население, предлагат безплатни домове и други стимули за тези, които желаят да се преместят и да построят дом. Тези затруднени градове включват Елсуърт, Атууд, Линкълн, Минеаполис и Маркет

Уичита е най-големият град в Канзас, с население от над 670 000 души в метрото. Той се нарича "Въздушната столица на света", защото е домакин на няколко авиокомпании. Други водещи индустрии включват селското стопанство, животновъдството и говедовъдството, енергетиката и промишлените минерали.

  •  
    Преместване в Канзас. Емигрирайте и живейте в Канзас.

      Разположен в американския Среден Запад, с около 2800 000 жители, Канзас е един от федеративните щати, принадлежащи на САЩ с уникална и отделна история. Място, което дори и днес подчертава корените на едно от най-етническите популации в света, способно да завладее всеки, който го посети, както з ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 9551

За продажба Къща, Канзас, Allen County, Topeka, Topeka

231,144.27BGN
За продажба
Къща

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
Cod. 9549

За продажба Тристаен, Канзас, Anderson County, Wichita, Wichita

245,151.71BGN
За продажба
Тристаен

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB